Personliga och exklusiva kök
från Köksarkitekterna AB

Vi på Köksarkitekterna AB har valt att arbeta med marknadens absolut bästa produkter inom köksinredning och kringutrustning. Vi är väldigt kräsna och ställer höga krav på våra leverantörer för att garantera att de kök vi säljer håller absolut toppklass och mäter sig med våra kunders höga förväntningar.

Vår målsättning är att leverera kök som ska fungera över lång tid – inte bara kvalitetsmässigt, utan även estetiskt och funktionellt. Det ställer i sin tur också väldigt höga krav på oss som samarbetspartner och säljare. Med gedigen erfarenhet och stort engagemang har vi på Köksarkitekterna AB kunskapen om vad som gör ett lyckat köksprojekt: från första idé till färdigt kök. För att skapa det perfekta köket så lägger vi stor vikt vid en personlig kontakt med våra kunder. Bara då kan vi förstå vad som passar just din stil, livssituation och specifika behov. För oss är varje kök en unik utmaning där form och funktion ska samspela perfekt med dig som ska använda köket.

Vi som arbetar på Köksarkitekterna AB är utbildade inredningsarkitekter och designers med många nöjda kökskunder i portföljen – titta gärna in hos några av våra referenser för att bli övertygad om vår kompetens. Du kan känna dig trygg i att lägga ditt köksprojekt i våra händer. Sätt oss på prov! Boka ett personligt möte med en köksarkitekt för att påbörja resan mot ditt nya kök.

Välkomna till Köksarkitekterna AB och studio SieMatic!