Köksarkitekternas historia

Köksarkitekterna AB grundades år 1997 av den duktiga och rutinerade köksarkitekten PO Jägerlind. Med över 20 år i branschen hade han verkligen koll på vad som utmärker ett riktigt bra kvalitetskök. Med sina samlade erfarenheter startade han upp företaget Köksarkitekterna AB som skulle fokusera på de allra bästa produkter och leverantörer marknaden hade att erbjuda. Under 10 år drev han företaget med stor framgång och har levererat kvalitetskök till hundratals nöjda kunder.

Sedan 2007 är det PO’s dotter Susanna Jägerlind som  med stort engagemang driver företaget med målsättningen att ännu många fler ska få uppleva glädjen av ett exklusivt kvalitetskök.

”Kök och köksdesign har varit en stor del av mitt liv så länge jag kan minnas. Under min uppväxt har jag spenderat många timmar i pappas köksutställningar; lekt i köken, utforskat dem och fascinerats över de fina miljöerna. Intresset för kök har därför fallit sig naturligt för mig, så att ta över företaget efter min pappa var ett självklart val.

Med en stabil grund, duktiga medarbetare, utmärkta kvalitetsprodukter och fantastiska kunder har företaget fortsatt att utvecklats och tagit plats som en av Stockholms mest exklusiva köksbutiker. Vår vision på Köksarkitekterna AB är att hålla genomgående hög kvalitet i alla led, samt att överträffa våra kunders höga förväntningar. Vi drivs av engagemang och kreativitet – att få designa och leverera kök av så fin kvalitet är ett verkligt privilegium.

Jag kan inte tänka mig ett roligare jobb – det är kreativt, utmanande och otroligt givande. Att få vara delaktig i att skapa våra kunders drömkök som i många år kommer att skänka familjen glädje i både vardag och fest är ett riktigt tillfredsställande arbete!”

Susanna Jägerlind, VD Köksarkitekterna AB