Om SieMatic

Oavsett om du tycker att matlagningen ska gå så snabbt som möjligt, eller om du är en riktig matkreatör så spenderar du många timmar i köket. Därför är det viktigt att köket är utformat så att det fungerar på bästa sätt i sin primära funktion: där du förvarar och tillagar mat. Men även i ett vidare perspektiv: köket ska vara ett rum att trivas i! SieMatic’s vision är att tillfredsställa flera kvalitativa behov där funktion, planering och design samspelar på bästa sätt för att passa just din individuella livssituation.

Redan från företagets start år 1929 har SieMatic varit riktiga pionjärer i utvecklingen av köksrummet. Med entusiasm och kreativitet strävar de ständigt efter att förbättra köket för att höja människors livskvalitet. Företaget drivs nu av tredje generationen i familjen Siekmann som fortsätter att blicka framåt, samtidigt som de även fokuserar på företagets grundläggande värderingar om kvalitet och hållbarhet – som är viktigare nu än någonsin tidigare.

SieMatic lever upp till kvalitet i alla led. Fortsätt gärna att utforska SieMatic’s alla fördelar, du kommer inte bli besviken.