Varför välja SieMatic

Vad är det som är så speciellt med SieMatic?

Det kan nästan bara besvaras med en känsla: som att omslutas av kvalitet. Med precision i minsta detalj, prisbelönt design och överlängsen teknik är SieMatic något utöver det vanliga. SieMatic är synonymt med kvalitet och det märks tydligt när du drar i lådor, upptäcker alla finurliga inredningsdetaljer och synar finishen i produkterna. Ett kök från SieMatic är byggt för att hålla i många år utan att se använt ut. Vi har många goda referenser och kunder som intygar att deras kök ser ”som nytt ut”, även efter 30 års användning.

Ett kök som kvalitetsmässigt håller för över 30 års slitage måste också hålla designmässigt. Även estetiskt når SieMatic upp till en extremt hög nivå, se tex designklassikern SieMatic 6006: köksmodellen som introducerades på marknaden redan år 1960 som världens första handtagslösa kök. I över 50 år har köket tillverkats, älskats och kopierats världen över – och designen är aktuell än idag. Det kan verkligen kallas hållbar design!

Vi vistas i vårt kök många timmar i veckan, under många år – visst är vi värda att trivas i våra kök! Att investera i ett SieMatic kök är en investering i livskvalitet.